3 October 2008

Kalljäst frukostfralla

Jag bakade pizza (!) igår kväll. Det föranledde för övrigt till stort huvudbry framför hyllan på affären. Vad välja - self-raising flour, strong eller plain flour? För att inte tala om det, ehm.. spännande utbudet av jäst i det här landet. Degen som blev över lät jag ligga och småjäsa i kylen över natten. Hepp! Nybakt till frukost en vanlig fredag kl 8. Kära J anar inte hur lycklig han är (eller jo, det gör han visst).

4 comments:

Jenny said...

Ska följa bloggen med iver. Hoppas allt är bra "over there". Jag och M pratade senast igår om en London weekend i vår.
KRAM JÖ

Fikatimme said...

ÄÄÄÄntligen är du hos Johan - va roligt.
Kuuuuul med din matblogg
Duuuuuu inte bara lagar mat, du stickar också såg jag igår kväll.
I lördagsmorse fick jag "fika på säng" med nybakade bullar - degen hade som din legat och kalljäst över natten. Vi har det bra jag och Johan.
Kram till er båda // Fikatimme.

Aron said...

På tal om pizza, här är lite tips från en som är helt besatt :-)

http://www.varasanos.com/PizzaRecipe.htm

Karolina said...

Vilken fin blogg Ulla! Du skriver så bra, jag känner nästan doften av frallorna. Har lagt upp en prenumeration på dina kloka ord redan.

Kram