26 February 2009

Grötfrukost - del 4

Jag har tagit grötpålägget till nya höjder. När sylt och mosade äpplen lyser med sin frånvaro går jag på sirapen. Det är väldigt gott (i sparsamma mängder ska tilläggas) och känns väldigt skotskt.

Lyle's Golden Syrup finns även som glass (Dansukker, hallå?!). Jepp. Jag har prövat. Svårare hålla sig ifrån sparsamma mängder där.

2 comments:

Emma said...

Jag kan inte börja dagen utan grötfrukost. Jag gillar följa dina upptäckter och utmaningar. Kanske måste prova detta nya pålägg. Går helt i linje med min söta diet. Fast jag är ändå väldigt konservativ när det kommer till gröten. Lingon! Apropå "del 4", jag har bröd "del 4" i ugnen. Nu vet jag - tror jag- varför jag misslyckats, TRE gånger. Om det blir gott till slut kanske det är nåt för dig, eftersom det är gjort på torrjäst´n. Det är Astrids recept.

Klara said...

Mmmm, visst är det gott! Jag brukade ha just Lyle's Golden Syrup på gröten när jag bodde i London för hundra år sen.

När jag var liten körde vi ibland med smör och socker.